четвъртък, 4 април 2019 г.

Социални мрежи - маркетинг в социалните мрежи

Социални мрежи - маркетинг в социалните мрежи

Социални мрежи - социалните медии имат все по-голямо приложение в интернет търговията и онлайн рекламата. Всички социални мрежи предлагат изграждането на профили в които дават възможност да представите своя бизнес.
Маркетинга в социалните мрежи дава възможност за по-бързо и по-лесно увеличаване на посещенията към вашият сайт / блог. Някой известни мрежи са: facebook, twitter и други.Съдържание – поддръжка на фейсбук страница се прави не само с инструменти за измерване, рекламни кампании и предложения, но най-вече с публикуване на качествено и интересно съдържание. Социалната мрежа е социална, защото предлага информация, развлечение, интересни факти, събития, приятели и места. Вашата страница трябва да е динамична ежедневно, защото само публикациите са индиректния трик, чрез който бихте привлекли, задържали и разраснали бизнеса си за потребителите. Има хиляди фейсбук страници не добре поддържани и от съществуването им няма почти никакъв смисъл. Когато клиента и потребителя влезе в страницата ви го води интереса към нещо, дори и то да не е определено. Ако на страницата ви няма нищо ново и интересно, вие моментално губите потенциален клиент. Затова публикувайте всеки ден. Може да са вицове, продукти, интересни размисли за живота, клипове и всичко, което за клиента ви е интересно и по някакъв начин му напомня за бизнеса ви разбира се. Така вие винаги сте в полезрението на клиентите си, поддръжка на фейсбук страница е актуална и всекидневно се показвате в полето с новини на потребителите.

Въпросът със снимките и клиповете – динамичното снимково съдържание и наличието на клипове в страницата ви е основното за добрата поддръжка на фейсбук страница ви. Винаги бизнес предлагащ продукти и услуги е обвързан с уникалното си снимково съдържание. Добре е снимките да са качествени, актуални и да са уникални, защото заимстваното съдържание има лошо качество, а и е незаконно. Относно клиповете винаги е добре да показвате накратко на клиента, защо вашите продукти и услуги са уникални, как функционират и какви са основните им характеристики. Не е нужно клиповете да са дълги и отегчителни. Нужно е да са атрактивни и информативни. Когато клиента ги види да си каже, това е моят продукт или услуга, заинтригува ме! Качествената резолюция, кристалните изображения и доброто визуално представяне на страницата ви са нещата, които ще издърпат бизнеса ви с една стъпка напред, защото клиента вижда, че искате да го впечатлите. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар