четвъртък, 4 април 2019 г.

Графичен дизайн - изработка на банер и лого


Графичен дизайн - изработка на банер и лого

Графичен дизайн - изработка на банер и лого. Изработка на уеб галерии, падащи менюта и видео анимации. Дизайн на банер и лого. Всички видове рекламни изображения и видео файлове. Флаш сайтове и анимирани изображения. Уеб Про България предлага изработка и на динамични изображения, също така и реклама в скрипт – реклама която променя не само изображението на определен период от време но и връзката към която води.JPEG (JPG)
Изображенията в JPEG формат са пълноцветни изображения, които отделят поне 24 бита памет за всеки пиксел, като в резултат се получава изображение, което инкорпорира 16.8 милиона цвята. JPEG изображенията запазват цялата информация за цветове, но компресират размера на файла, като селективно изхвърлят определени данни – тази компресия може да доведе до спад на качеството. В повечето програми за дизайн, обаче, са налични опции за избор на степента на компресиране. Ако изберете опцията за най-високо качество, Вашето изображение няма да се различава от оригинала. Това, разбира се, ще се отрази на размера на файла.
GIF
Изображенията в GIF формат могат да показват максимум 256 цвята, затова са изключително подходящи за по-прости илюстрации и цветови комбинации (лога, икони), но не са особено подходящи за фотографии.


Няма коментари:

Публикуване на коментар