четвъртък, 4 април 2019 г.

Уеб дизайн - изработка на уеб сайт


Web дизайн - статични и динамични уеб сайтове

Уеб дизайн - изработка на уеб сайт. Изработка на уникален уеб дизайн, поддръжка и консултации с професионалисти. Намаления на онлайн магазини, фирмени уеб сайтове и уеб директории. Изграждане на административни панели, регистрация и търсене. Статистика в реално време, обратна връзка и автоматизирани функции.


Дизайнът на сайта Ви, освен че трябва да е лесен за навигиране, да Ви представя в подходящата светлина от гледна точка на имидж  и репутация, трябва да е съобразен с потребителското преживяване и то погледнато от гледна точка на всяка една подгрупа потребители.
Защото сайта Ви се разглежда от отделни подгрупи потребители, като всеки един от тях  е на различно ниво в така нареченото „потребителско пътуване към покупката”.
Дизайнът Ви, от тази аспект, трябва да  е  универсален – да предлага онова, от което потребителят се нуждае в конкретния момент  и то по тъкав начин, че потребителят да не бъде издразнен от агресивни pop up банери или други, навлизащи в личното му пространство елементи.
При уеб дизайна има определени модни тенденции, които се променят на няколко години, така че модата  и тук  е от значение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар