четвъртък, 4 април 2019 г.

Афилиейт програма - регистрация, Affiliates

Афилиейт програма. Безплатна регистрация - affiliate

Affiliate (афилиейт)маркетинг - това е начин за разпространение и рекламиране на даден вид услуга или стока от други интернет потребители с цел печалба.

Афилиейт маркетингът може да се реализира в собствен уеб сайт или блог, но и директно в уеб пространството без да разполагате с личен сайт или уеб блог.Affiliate маркетинг е най-разпространения метод за реализиране на печалба онлайн.


 Партньорските програми са един доста бърз и интересен начин да изкарате пари. Всичко е доста просто за обяснение. Вие получавате комисиона всеки път, когато продадете продукт или услуга от дадена фирма/човек на някого,когато получите клик при изобразяване на чужди реклами върху вашия сайт, както и други неща, които обяснявам в тази статия. Тези продукти или услуги, които искате да рекламирате обикновено да ги намерите в дадена партньорска програма и да започнете да ги рекламирате и продавате. Веднъж намерили някой продукт, който да продавате, вие трябва само да докарате трафик към вашия сайт и с добро рекламиране на продукта да реализирате продажби.

Комисионните, които се изплащат от тези партньорски програми могат да бъдат различни, както и всяка партньорска програма има свой собствен набор от насоки и правила, които трябва да се придържате към, за да участват в дадената програма. Плащане при продажба(Pay Per Sale), процент при продажба, плащане при посетител и плащане при регистрация са само някои от многото начини, благодарение на които можете да получават доходи. Сумата, която ще направите обаче е много зависима от вашите усилия в популяризирането на вашите партньорски банери и линкове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар